• Brinkkampen 1 - 9417 TC - Spier (Drenthe)
Kerst 2021

Kerst 2021

Kerst 2021

Dineren tijdens kerst

Kerst 2021 wordt weer een tikkeltje anders dan dat we gepland hadden.
Voor de beide kerstdagen hebben onze grillmeesters een uniek en onwijs mooi kerstmenu samengesteld. U kunt bij ”De Rooie Ridder” gaan genieten van een gevarieerd kerstmenu waarbij we shared dining combineren met a la carte. De Rooie Ridder biedt het kerstdiner aan in een drie- en vier-gangen variant. We beginnen gewoon wat eerder, namelijk om 13:30 uur! Bent u ook van de partij?!

Kerst 2021

Direct reserveren?

Heerlijk dineren bij ons tijdens de kerstdagen? Reserveer dan nu een tafel via onderstaande button.

Reserveren

Het menu

Elke variant begint met shared dining waarbij we smakelijke voorgerechten serveren op bourgondische houten planken. De voorgerechten bestaan uit vlees, vis en vegetarische gerechten. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan vers gebakken breekbroodjes, kaasfondue en winterse paté of gerookte zalm.
Kiest u voor vier gangen? Dan kunt u een keuze maken uit vier verschillende soepen die we vers voor u bereiden.

Kerst 2021

Kinderen

Voor de kinderen t/m 11jr bieden wij een aangepast menu aan. Zij kunnen ook genieten van de voorgerechten en krijgen zo ook het ultieme kerstgevoel. Wanneer u kiest voor vier-gangen, serveren wij een half kopje soep naar keuze. Voor het hoofdgerecht bieden wij diverse kindermenu’s aan met bijvoorbeeld een stoere steak maar ook een kroket, frikandel of kipnuggets behoren natuurlijk tot de mogelijkheden.

Voor wat betreft het dessert maken wij ons geen zorgen. Voor de kinderen is er namelijk altijd wat lekkers te vinden op het Grand dessert.

Contact opnemen

Tijden

Steakhouse ”De Rooie Ridder” opent beide kerstdagen om 13:30 uur voor het diner. U kunt aanschuiven tot uiterlijk 14:30 uur.

Mocht uw tijdsvoorkeur druk bezet raken, dan zullen wij contact met u opnemen om te kijken of een ander tijdstip mogelijk is. Zo proberen wij ervoor te zorgen dat we iedereen een fantastische kerst kunnen geven!
Komt u met een grotere groep (>10 pers) , dan vragen wij u om telefonisch te reserveren.

Kosten & betalingen

De kosten voor het aangeklede kerstdiner bedragen :

Volwassenen:
3-gangen kerstdiner €44,50 p.p.
4-gangen kerstdiner €49,50 p.p.

Kinderen 5 t/m 11 jaar :
3-gangen kerstdiner €17,50
4-gangen kerstdiner €19,50
Kinderen onder de 5 jaar eten vaak een vorkje met u mee, vandaar dat zij gratis mee eten.

Rekening

Tijdens de kerstdagen kunt u alleen met de pin, creditcard of contant bij ons afrekenen. Dinerbonnen worden niet geaccepteerd tijdens kerst.
Genoemde prijzen zijn exclusief consumpties. Wij verzoeken u vriendelijk om de tafelrekening in zijn geheel te voldoen. Apart afrekenen is vanwege de drukte dan ook niet mogelijk.

Dieet en/of allergie

Ook met een dieet of allergie kunt u bij ons terecht tijdens de kerstdagen.
Geeft u alstublieft bij de reservering al aan wat het dieet of de allergie is, dan proberen wij in alle gevallen een passende oplossing te bedenken. Heeft u op de avond toch nog vragen? Stel ze gerust aan onze medewerk(st)ers! Ze helpen u graag.