De Rooie Ridder kiest voor topkwaliteit en dat merkt u in onze vleeskeuze. Geniet van Double Dutch steaks, Drents weiderund of lamsvlees uit het zuidwesten van Engeland. Onze producten wordt geselecteerd op basis van het seizoen, smaak en malsheid, en dat proeft u!
Dry aged beef
Dry aged, of zoals onze huisslager het omschrijft ‘gekust door droge lucht’, is gerijpt Hollands kwaliteitsvlees. Enkele weken worden de technische delen op de juiste temperatuur en met de juiste luchtvochtigheid gerijpt. Zo ontstaat er een unieke smaak aan het vlees wat u zeker eens geproefd moet hebben! Neem bijvoorbeeld een mooi stuk rib-eye of de met graan gevoerde T-bone. In één woord… Genieten!
Meatstreet is voor ons de slager die ons 5 dagen per week vers vlees aanlevert en zelfs in het weekend! Hier zijn wij erg blij mee omdat we u zo altijd het mooiste en meest verse vlees kunnen bieden. Meatstreet is een partner waar kwaliteit en ambacht hoog in het vaandel staan. Ze vertellen u er graag meer over.